سفارش تبلیغ
صبا ویژن

غایت دانش، عمل نیکوست [امام علی علیه السلام]

متفکران عصر دیجیتال



85/5/27 ساعت: 5:31 عصر
 

به نام خدا

 سلام ، در ابتدا لازم میدانم سپاسگذارهمه دوستانی باشم که در پست قبلی مرا مورد لطف خود قرار دادند و ازهمه شما خوانندگان محترمی که به این وبلاگ سر میزنید،خواهشمندم مرا با نظرات ارزشمند خود در جهت ارائه پهترو پر محتواتر مطالب یاری نمایید. 

یکتا دین مدیر نام مقاله ای است که در نشریه تفکر متعالی(شماره 4)به چاپ رسیده،قسمتهایی از این مقاله که  باعث میشه در مورد موضوع آن به تفکر بپردازیم را برایتان می آورم. 

مایکل هارت محقق آمریکایی و نویسنده کتاب تاثیرگذارترینهای تاریخ  می باشد او دراین کتاب به درجه بندی یکصد انسانی که بیشترین اثر را به جهان اطراف  خود داشته اند پرداخته است.بعد از چاپ کتاب نتیجه بسیار بحث برانگیز از آب درآمد. خصوصا در مورد اینکه از چه کسانی در این فهرست و در کجای ان نام برده شده است و یا چرا اصلا نامش در ان نیامده است؟

نویسنده، حضرت محمد(ص) را در صدر فهرست خود قرار داده بود.در میان ده نفر اول نام هیچ آمریکایی به چشم نمی خورد در حالی که فرازترین جایگاه در بین آمریکایی ها،به جرج واشنگتن تعلق داشت که جای بیست و ششم را اشغال کرده بود.از بنیامین فرانکلین و آبراهام لینکلن در این فهرست یکصد نفره نامی برده نشده بود و تنها به ذکر افتخاری از ایشان بسنده بود.او اساس انتخاب خود را بر مبنای تعداد افرادی قرار داده بود که هر کدام از آنها بر اطراف خود تاثیر گذارترین بوده اند و این اثر در طول زمان تداوم داشته است.انتخابهای اول نویسنده، با اقبال عامه مواجه نشد اما به نظر من اگر آنها حتی تفاوتهای ظاهری حضرت محمد(ص) را با سایرین می دانستند،دیگر تعجب نمی کردند.

در طول تاریخ حضرت محمد(ص)تنها فردی است که به طور همزمان در هر دو زمینه دین و حکومت،بیشترین موفقیت را داشت و در نقش یک رهبر سیاسی و مذهبی عمل کرده است.....

در ادامه مقاله نویسنده به جنگ بدر اشاره کرده است ( در این جنگ حضرت محمد(ص)برای اولین  بار در تاریخ عربستان تاکتیکی نظامی به نام فالانژ را استفاده کرده و مسلمانان با تعداد 313 نفربا این تاکتیک بر 950 نفر نیروهای دشمن پیروز شدند)

همه ما میدانیم که محیطی که رسول ا...(ص)در آن به دنیا آمد به دلیل روحیه بی رحمانه،تعصبات جاهلانه،غارتگریها و...عربها،به دنیای عقب افتاده آنروز معروف است.و اما با وجود چنین شرایطی،آن حضرت چگونه و تحت تاثیرچه عواملی ساخته و تربیت شد؟روشهای او برای حکومت جامعه و فرماندهی جنگ ها چگونه بوده است؟ آموزه ها و تفکرات آن حضرت در مورد شیوه های رهبری جامعه و اداره آن و به طور کلی تاکتیکها و فنونی را که در جنگ هایش استفاده می کرده از کجا سر چشمه گرفته بود؟ 

                               بیاید بیشتر در این زمینه ها با هم فکر کنیم.

 

 


نوشته شده توسط: ایمان یزدانی

 

                                                                                                              

سلام،امروز داشتم نشریه تفکر متعالی را مطالعه می کردم،این نشریه به تازگی وارد عرصه مطبوعات شده،در شماره 4 این نشریه که مربوط به همین تابستان 85 میباشد مطلب جالبی تحت عنوان مغزها و یافته ها آورده شده که نویسنده آن خانم پریا میباشد. قسمتهایی از مطالب این مقاله که خیلی برام جالب بود را میاورم تا شما هم لذت ببرید:

...میگویند حیرت وشگفتی،یکی از وضعیتهای مثبت و تعالی بخش آگاهی است و از افزایش خودآگاهی انسان خبر میدهد.بنابراین حیرت کردن تمرینی برای گسترش خودآگاهی و شعور فردی است.حالا چه طور حیرت بکنیم و دچار احساس شگفتی بشویم؟بهترین روش،تفکر درباره ناشناخته ها و مجهولات است اما راه های ساده تری هم برای این منظور وجود دارد.

خواندن اخبار فوق العاده و تامل برانگیز علمی،اخباری که بتواند تکانها و جنبشهای هرچند جزیی را در حوزه خودآگاهی ایجاد کند یکی از راه های تمرین حیرت کردن است...

با خواندن این خبرها می توانید به نتایجی برسید که بعضی از آنها هشدار دهنده اند و بعضی بشارت دهنده،نظرات و نتایجی مانند:

تکنولوژی در حال تسخیر انسان و تسخیر زندگی انسان است.

انسانها در حال تبدیل شدن به موجوداتی مکانیکی و غیر زنده و مصنوعی اند.

همراهان مصنوعی و تکنولوژیک(مانند اینترنت و موبایل های رو به تکامل)دارند جای همراهان زنده و طبیعی انسان را می گیرند.

انسان در حال از دست دادن قدرتهای شهودی و باطنی خود در عوض دستیابی به قدرتهای مشابه ظاهری است .

زندگی احساسی و عاطفی انسان در حال ضعیف شدن و در مقابل زندگی فکر مدار او در حال قوی شدن است.

 راحت طلبی و راحت زیستی در حال گسترش شتابنده است.بنابراین میتوانیم انتظار داشته باشیم که طبیعت به این راحت طلبی واکنش نشان دهد:

بروز بیماریها و بلایای جدید،ایجاد مسایل پیچیده و لاینحل.

و ده ها پیام دیگر و البته یک پیام خوب هم بگویم:

قدرت آفرینندگی و خلاقیت روح انسان با سرعت هر چه بیشتر در حال آشکاری است.

در ادامه مقاله تعدادی از اخبار فوق العاده و تامل برانگیز که به آنها اشاره گردید آورده شده که تیتر تعدادی از آنها بدین شرح است:

-کامپیوتر،رقیب یا خدمتگذار مغز

-از مرد عنکبوتی تا ربات مارمولکی

-لندن،توکیو،نیویورک...آتلانتیسهای قرن!

-هیات رئیسه مغز!

-دویدن ضریب هوشی را افزایش میدهد!

-شکم گرسنه،کارخانه تقویت حافظه

-به احتمال 80% به این دلیل می میرید

-امگا سه قهرمان

          

 

  

 


نوشته شده توسط: ایمان یزدانی


لیست کل یادداشت های این وبلاگ


 RSS 
خانه
شناسنامه
پارسی بلاگ
پست الکترونیک

:: کل بازدیدها ::
57193

:: بازدید امروز ::
2

:: بازدید دیروز ::
1

:: مطالب قبلی ::

زمستان 1386
تابستان 1385
بهار 1385

:: اوقات شرعی ::

:: درباره من ::

متفکران عصر دیجیتال
ایمان یزدانی
بیان موضوعات تفکری و مدیریتی

:: لینک به وبلاگ ::

متفکران عصر دیجیتال

:: لینک دوستان من ::

:: وضعیت من در یاهو ::

یــــاهـو

:: اشتراک ::