متفکران عصر دیجیتال
به نام خدا
امروز می خواهم پدر مهندسی مجدد را به شما معرفی کنم:
براستی تا حالا از خود پرسیده ایم مهندسی مجدد یعنی چه ؟چه ضرورتهایی باعث گردیده که تفکر مهندسی مجدد شکل بگیرد؟ مهندسی مجدد چه تاثیری در سرنوشت سازمانها وشرکتها داشته است؟هدف نهایی مهندسی مجدد چیست؟چه کسی را پدر مهندسیر مجدد نامیده اند؟
مایکل همر(Michael Hammer ) پدر مهندسی مجدد درباره تعریف آن می گوید:
مهندسی مجدد تعریف دوباره فرایندهای کسب و کار به گومه ای انقلابی برای دستیابی مهندسی مجدد به بهبودی چشمگیر است، مهندسی مجدد شامل دگرگونی بنیادین فرآیندهای کسب و کار سازمان است. مهندسی مجدد کسب و کار ، فرآیند تغییر بنیانی روش انجام کار است. به منظور دستیابی به بهبود سریع عملکرد از لحاظ معیارهای حساس امروزین ،همچون قیمت ،سرعت ،کیفیت ،سهم بازار و بازگشت سرمایه.
جهان با شتاب به دگرگونی رو نهاده است راهکارهای کهنه و روشهای صنعتی پیدایش و گسترش ساخت و فروش و خدمات پس از فروش دیگر مناسب و دلخواه نیست، دردوران کسب وکارفراصنعتی شرکتهابایدبرپایه به هم پیوستن دوباره آن وظایف و برگرد فرآیندهای یکپارچه سازماندهی شوند. دگرگونی های پر شتاب و گسترده موجب تغییر محیط و تغییر فرهنگ سازمانی شده است.در گذشته مدیریت سازمان یک ارباب موثر داشت و ْآن سرمایه گذار بوده است.اینک دو ارباب دارد و دومی مشتری است . باید مشتری و رضایت وی را داشته باشیم تا بتوانیم سرمایه گذار را خشنود کنیم.مشتری تنها به یک چیز دل می بندد:
نتیجه و ارزشی که به او تحویل می شود، این پایه و بنیان سازمانهای فرآیند محور است.هر آهنگی که مشتری بنوازد دیگران باید با آن برقصند و این به معنای بی اعتبار شدن امر و نهی های گذشته در سازمان است.در نظام های نوین سرنوشت کارکنان به دست مدیریت نیست به دست مشتریان است.
نوشته شده توسط: ایمان یزدانی
:: کل بازدیدها
:: :: بازدید امروز
:: :: بازدید دیروز
::
:: مطالب قبلی :: زمستان 1386 :: اوقات شرعی ::
:: درباره من :: :: لینک به وبلاگ ::
:: لینک دوستان من ::
:: وضعیت من در یاهو ::
:: اشتراک ::
RSS
خانه
شناسنامه
پارسی بلاگ
پست الکترونیک
57212
5
1
تابستان 1385
بهار 1385
بیان موضوعات تفکری و مدیریتی
بازی بزرگ
مدیریت فردی
چی میشه؟
فکر نوشته ها
چهار راه تفکر
ذهن بلاگ
تفکر استرااتژیک
دیگه چی؟
سیمرغ
زمان سفر
افکار ما
کلیدهای طلایی
فصلنامه تفکر متعالی